TV produkcija

Višedecenijsko televizijsko iskustvo, naš kreativan tim pretočio je u proizvodnju televizijskog programa.

Naše TV proizvode odlikuje znatno viši produkcijski nivo od opšte rasprostranjenog – kako u izboru tema, tako i u pogledu izgleda fotografije, montaže i postprodukcije.

Zahvaljujući tome, radimo sa značajnim telvizijskim kućama.

Na osnovu potpisanih dugoročnih ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji, Agencija DUO DIGITAL MEDIA je Regionalno dopisništvo iz Centralne Srbije televizija sa nacionalnom frekvencijom za emitovanje programa na celoj teritoriji Srbije:

• Prva TV
• TV B92

Pored rada za ove dve nacionalne televizije, DUO DIGITAL MEDIA od 2020. godine ima poslovno-tehničku saradnju i sa najvećom medijskom kompanijom u regionu – Adria Media Group. Na osnovu tog ugovora, DUO DIGITAL MEDIA je Regionalno dopisništvo iz Centralne Srbije još jedne televizije koja svoj program emituje posredstvom kavlovskog distributinog sistema Telekoma Srbija i Supernova:

• Kurir TV.

Za potrebe informativnih, zabavnih i sportskih programa ovih televizija, reporterske ekipe DUO DIGITAL MEDIA kreiraju televizijske priloge – pakete (Package) i imaju „živa“ uključenja (Live) u program.

Pored ovoga, realizovali smo dokumentarni serijal od 18 epizoda pod naslovom „Kragujevac – mesto rođenja moderne Srbije“, koji se bavi temom izgradnje moderne srpske države u XIX veku, čiji su temelji postavljeni u tadašnjem prestonom gradu – Kragujevcu.

Emisija „Domaćinski“, kroz informacije, reportaže, stručne savete, zanimljivosti… kao što i sam naziv govori, domaćinski se bavi selom i seljanima – od utabanih staza tradicije i navika, do novih puteva tehnologije i svetskih saznanja; od sela zagledanog u grad, do povratnika iz grada na dedovinu.