Milan Stojanović Miško

Dizjaner i marketing menadžer
Rođen 13. septembra 1966. godine

Grafički i web dizajner, ilustrator i karikaturista. Osnivač Agencije Taboo 2003. godine i brendova Taboosport, Mister Coach, Gift Master i BR1.

Kroz rad i razvoj svoje agencije, specijalizovao se za dizajn logoa, grafički i web dizajn, ilustraciju i izradu maskota. Od detinjstva je svoj dar od Boga izražavao kroz crtanje. Od čiča Gliše, Švrće, Bleka i Zagora… a kroz školovanje do ozbiljnih ilustracija i slikarskih radova. Svoj veseo duh prikazivao je kroz karikature.

Kada je sve to sazrelo, svoju pasiju je izrazio kroz veliki broj kvalitetnih dizjanerskih rešenja pre svega kroz štampane medije (flajere, postere, bilborde, komercijalne i korporativne kataloge, prozorsku i auto grafiku, dizajn pakovanja…). Veliki broj firmi u Kragujevcu, Srbiji i inostranstvu je oplemenjen njegovim novim vizuelnim identitetom. Kroz dugogodišnje iskustvo i rad sa velikim brojem klijenata, a poštujući njihove zahteve i potrebe, svoje umetničke sklonosti nadogradio je marketinškim aktivnostima, prateći najmodernije trendove kako bi brend ili proizvod bio najbolje predstavljen na tržištu.

Prateći moderne tehnologije, školovao se i unapređivao je svoj rad na webu kroz izradu web sajtova, prezentacija i platformi. Kreirao je više softverskih rešenja koja se koriste na internetu, učestvovao je u kreiranju moblinih platformi, a sada svoje iskustvo koristi za unapređenje dizajnerskih rešenja za internet marketing i društvene mreže.

Njegov dosadašnji rad verifikovan je mnoštvom nagrada i priznanja u zemlji i inostranstvu.