Sadašnjost i budućnost pripadaju kompjuterima, tabletima, smart telefonima…

Mi pratimo trendove IT alata koji nas okružuju. U našoj ponudi nalaze se i: izrada WEB sajtova, izrada i vođenje prodaje internet prodavnica (WEB shop), digitalni marketing…

WEB shop

Izrada WEB shopa jedna je od nezaobilaznih usluga u prodaji. Kako bi uštedeli vreme, a time i novac, izradom WEB shopa kupcima omogućavate da putem interneta kupuju usluge i proizvode direktno od Vas, neprekidno – 24 sata!

Digitalni marketing

Digitalni marketing jedne kompanije obuhvata čitav niz aktivnosti na različitim internet – marketinšim kanalima. Kako bismo Vam olakšali snalaženje i shvatanje značaja digitalnog marketinga podelili smo ga u nekoliko paketa usluga.

Google oglašavanje

Najbolji način za dovođenje posetilaca na vaš sajt predstavlja pojavljivanje vaše internet adrese na Google pretrazi, uz pomoć Ad’s sistema.

Prednost oglašavanja na Google-u

Plaćeni oglasi na Google-u ne ističu se samo prikazivanjem na prvoj stranici Google-a iznad organskih (neplaćenih) rezultata, već što u sebi sadrže čitav niz dodataka. Primer je mogućnost da sa Google-a, sa Vašeg mobilnog telefona, direktno možete da pozivate brojeve koji su prikazani na oglasu.

Ad’s sistem predstavlja Google-ov servis za reklamiranje koji će neki oglas ili sajt postaviti na prvu stranicu Google-ove pretrage, a ono što Ad’s čini posebnim je da se za oglašavanje plaća samo kada neko klikne na taj oglas. Ovaj vid oglašavanja naziva se Pay-per-Click (plaćanje po kliku) oglašavanje. Dakle, ne postoje troškovi plaćanja prikaza oglasa, ako nikoga ne interesuje Vaš oglas, u suprotnom platićete za svaki klik na vašu reklamu. Cena klika zavisi od aktulene ponude i tražnje za ključne reči koje se postavljaju na internet, cenu klika određujete sami.

Kontrola trošenja budžeta definiše se na dnevnom nivou i nakon potrošenog dnevnog nivoa budžeta, isti se gasi do narednog dana.